CGOLDENWALL Laboratoriumweegschaal door nauwkeurige kalibratie met 0,1 g/0,01 g/0,001 g nauwkeurigheid, digitale analytische elektronische weegschaal, ideaal voor het meten van keuken & sieraden & goud


192,00

Wissen
  • [Intelligente weegschaal] De elektronische analyseweegschaal kan tot 3000 g meten. De kleinste precisieresolutie kan tot 0,001 g nauwkeurig zijn, met peeling, zelfkalibratie, geheugen, telling, foutweergave en andere functies.
  • [Uitstekende stabiliteit] intelligente weegschaal bestaande uit een sensor voor hoge stabiliteit en een één-chip-microcomputer. De verdikte volledig stalen voet is antislip en maakt de meetgegevens stabieler.
  • [Advanced Edition] lost de kruip- en lineaire problemen op door de weerstandsspanningssensor. Het transparante windontwerp vermindert fouten, voor een 0,1 g precisieweegschaal is echter geen windbescherming nodig.
  • [Veel gebruikt] Het biedt de voordelen van een nauwkeurige weeging, een snelle stabiliteit, een eenvoudige bediening en volledige functies en is een ideaal wetenschappelijk onderzoeksinstituut voor het snel bepalen van de kwaliteit en de kwantiteit van industriële, landbouw-, commercieele, schoolse en schoolse objecten.
  • [Voorzorgsmaatregelen en klantenservice] We hebben alle weegschalen voor verzending gekalibreerd. Als de nauwkeurigheid lager is dan de juiste nauwkeurigheid, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons best doen om u te helpen en de klant indien nodig een nieuwe te sturen.
Artikelnummer: B07F3QSJXF Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CGOLDENWALL Laboratoriumweegschaal door nauwkeurige kalibratie met 0,1 g/0,01 g/0,001 g nauwkeurigheid, digitale analytische elektronische weegschaal, ideaal voor het meten van keuken & sieraden & goud”

There are no reviews yet.